Go back
Events

Înscrierile pentru echipa de Voluntari sunt DESCHISE

Suntem bucuroși să anunțăm că acum vă puteți alătura echipei noastre ca voluntar și puteți face parte dintr-o experiență uimitoare.

L’Etape by Tour de France este o serie de evenimente de ciclism pentru amatori care promovează legenda Tour de France. Pasionații de ciclism sunt așteptați la start fie ca sunt amatori sau profesioniști. Evenimentul se organizează în țări din Europa cât și în Australia, China, Asia, Mexic, SUA și America de Sud.

Anul acesta România va găzdui a doua ediție a acestui eveniment care va avea loc în 27 august, în București, cu plecare din Piața Constituției. Evenimentul nu poate fi implementat fără ajutorul voluntarilor. Ca să participi în echipa de voluntari a L’Etape Romania by Tour de France poți aplica aici: https://form.typeform.com/to/t1U32OOf

Căutăm voluntari pentru securizarea traseelor, realizarea și distribuția de pachete de concurs, suport pentru punctele de informare pentru participanți și spectatori, deservirea zonei de garderobă, a punctelor de alimentare, a parcării oficiale și întâmpinarea paticipanților la finish (acordarea medaliilor).

Vino în echipa noastră ca voluntar și vei primi un kit special cu tricoul evenimentului, produse de la sponsori cât și amintiri fabuloase. Informații complete despre eveniment sunt disponibile pe Portalul de Voluntariat: https://sportya.notion.site/PORTALUL-VOLUNTARILOR-L-Etape-Romania-2023-by-Tour-de-France-daf177fd098c47f0887416d4c296fea0?pvs=4