ALĂTURĂ-TE ECHIPEI DE VOLUNTARI!

De ce să te alături ca voluntar?

Oamenii aleg să facă voluntariat din mai multe motive. Pentru unii, voluntariatul oferă șansa de a da ceva înapoi comunității sau de a face diferența pentru oamenii din jurul lor. Pentru alții, activitatea de voluntariat oferă o oportunitate de a dezvolta noi abilități sau de a construi pe baza experienței și cunoștințelor existente. Indiferent de motivație, ceea ce îi unește pe toți este faptul că o consideră atât provocatoare, cât și plină de satisfacții. Voluntarii sunt adesea cei care transformă experiența unui eveniment în una memorabilă pentru participanți. Deci, dacă doriți să influențați comunitatea dvs. ajutând la unul dintre evenimentele noastre, avem nevoie de voi!

Poziții disponibile și cerințe

Căutăm voluntari pentru asigurarea traseelor, distribuirea pachetelor de concurs, sprijinirea punctelor de informare pentru participanți și spectatori, deservirea zonei de vestiar & zonelor de alimentare, parcare oficială și primirea participanților la linia de sosire (decernare medalii).

Căutăm persoane sau grupuri responsabile, disciplinate, cu o atitudine plăcută și un puternic spirit de echipă pentru a facilita experiența evenimentului la cele mai înalte standarde atât pentru cicliști cât și pentru spectatori.

Vreți să vă alăturați echipei de voluntari?

**Programul de aplicare**

Înscrierile în echipa de voluntari L’Etape Romania sunt DESCHISE, urmând să se închidă pe 31 iulie 2024. Click aici pentru a accesa link-ul de înscriere

**Procesul de selecție**

Pe baza informațiilor colectate prin intermediul formularului de înscriere, vom realiza o primă selecție prin prioritizarea rolurilor care nu și-au completat locurile disponibile. Implicit, vom lua legătura cu voi și vom stabili un interval orar în care să aiba loc interviul cu unul dintre Managerii de Echipă, în perioada 1-15 august. Interesul pentru eveniment este foarte ridicat iar timpul pe care îl avem la dispoziție pentru a prelucra solicitările de înscriere este limitat. În cazul în care nu vei fi selectat(ă) pentru interviu, este foarte posibil ca interesul tău pentru un anumit rol să nu corespundă cu locurile rămase necompletate. Te rugăm să nu pui la suflet acest lucru 🙂

**Pregătirea pentru eveniment**

Dacă ai fost selectat(ă) pentru a te alătura echipei, felicitari! 🥳 În săptămâna evenimentului urmează să îți transmitem informații complete despre rolul pe care îl vei avea, inclusiv programul de implementare / training, persoanele cu care te vei coordona în ziua de concurs și responsabilitățile tale.