Go back
Events

Atmosferă de festival în Race Village

Descoperă experiențele și activitățile care te așteaptă în Race Village-ul ediției 2023

Atmosfera în Race Village va fi una de festival al ciclismului, încărcată de bucurie, emoție și spirit competitiv.

Principalele zone ale Race Village-ului sunt:

1. ZONA DE ACTIVARE în care sponsorii invită atât participanții cât și vizitatorii la experiențe inedite.

Auchan, sponsorul oficial al evenimentului, te așteaptă în Race Village cu tot ce ai nevoie pentru a petrece o zi perfectă! În shop-ul dedicat vei găsi o ofertă extinsă de produse numai bune pentru momentele de hidratare și pentru pauzele de energizare! Tot aici găsești și un snack rapid când simți nevoia să ronțăi ceva sau să îți dai un refresh, precum alune, chipsuri, crackers, energizante, înghețată sau pufuleți, toate pe gustul tău. 

Food truck-ul Auchan te invită să descoperi preparate proaspete și gustoase și să te delectezi cu bunătăți precum cartofi prăjiți cu topping de brânză, mix delicios de brânză, snițel crocant la pită cu cașcaval și cheddar, baghete french cu cârnat afumat și gouda sau meniuri cu piept de pui și mini snițel cu susan. 

În plus, oricând vrei să te bucuri de un moment de respiro, Auchan îți pune la dispoziție o zonă de relaxare, special creată pentru tine, pentru a savura din plin clipele unui eveniment de neuitat.

Vodafone va crea atmosfera unei zile memorabile la cortul său din fața scenei. Aici sunteți invitați să vă relaxați în leagăn sau să vă faceți o poză la podiumul cu trambuline și să rămâneți la o sesiune de muzică cu DJ live! Pentru un boost de energie, vă veți bucura de reprezentațiile antrenante ale Barbarossa Samba Band care, pentru o zi, vor fi trupa de încurajare Vodafone. 

Legendarul L’Étape Romania by Tour de France din inima Bucureștiului primește în acest an si susținerea brandului Altex, lider în domeniul electro-IT, care de câțiva ani comercializează categorii noi de produse, inclusiv biciclete și trotinete electrice. Ca promotor al mijloacelor de transport prietenoase cu natura, Altex a pregătit o serie de surprize și premii pentru toți vizitatorii de la cortul său. Aceștia vor avea oportunitatea de a testa diverse modele de biciclete, de la cele clasice până la cele electrice, și chiar de a le achiziționa la prețuri speciale. În plus, pasionații de ciclism sunt invitați să viziteze cabina foto 360 pentru a captura imagini și videoclipuri inedite. Pe lângă aceasta, Altex pregătește o tombolă specială pentru acest eveniment, oferind șansa mai multor partcipanți norocoși să câștige o trotinetă electrică și două biciclete.

DORNA este brandul care te hidratează și te răcorește la L’Étape Romania by Tour de France! Drinking stand-ul Dorna are butoaie de apă și un cort spațios cu perne și pufi gata să te primească la umbră și la odihnă după cursă.

La standul Škoda veți descoperi universul fascinant al mărcii. De la umbra celor 2 corturi pregătite special pentru vizitatori într-o zi toridă de vară, vei putea admira accesoriile originale Škoda pentru ciclism.

Dintr-o experiență în alta ajungeți la standul LINDAB… Ești cu copiii la eveniment și te gândești ce fac ei jumătate de zi? Foarte la-ndemână: la cortul LINDAB găsești PICTURĂ PE FAȚĂ și JUCĂRII CREATE DIN BALOANE! Vrei să iei cu tine amintiri pe hârtie? Tot la cortul LINDAB poți să-ți faci o POZĂ ÎNTR-UN CADRU SPECIAL și să-ți realizezi PROPRIUL VIDEO 360.

Despre experiența unică de antrenament destinată amatorilor și profesioniștilor puteți afla la standul Technogym. Aici puteți încerca bicicleta all-in-one, accesând cele mai îndrăgite aplicații pentru cicliști (Zwift, Strava, ROUVY, TrainingPeaks, Kinomap și Bkool) și să participați la challenge-uri distractive cu numeroase premii marca Technogym! 

Reciclad’OR & Remat Holding vin în sprijinul tuturor participanților și vizitatorilor cu sisteme speciale de colectare separată a deșeurilor reciclabile și ateliere intercative de reciclare creativă, dezvoltând astfel componente sustenabilă a evenimentului. Eco-experiențele vor fi oferite în corner-ul special amenajat, unde vor crea amintiri personalizate la ”Cursa fără poluare”.  

Farmacia de Detergent, HAMA, Velux și WWF au pregătit în zona de activări concursuri cu zeci de premii atractive cu care poți să pleci acasă doar învârtind ROATA NOROCULUI.

AmBike este locul în care te așteaptă cei mai iscusiți tehnicieni și Ambulanța de Biciclete care va însoți plutonul în cursă.

Black Cab vine la eveniment cu o flotă de 14 mașini care deservesc toate tronsoanele traseului iar în Race Village va fi reprezentat de o mașină Tesla. Tot Black Cab deschide și anul acesta cursele, cu un Porsche Taycan electric.

Mascota Perskindol Activ Gel va fi alături de participanți și va oferi gratuit celor care vor avea nevoie, mostre din acest produs eficient pentru musculatură și articulații.

2. ZONA COMERCIALĂ. Aici veți putea vedea și achiziționa ultimele noutăți de echipament, nutriție și literatură sportivă. Vă întâmpină cele mai importante branduri din România, precum: Decathlon, Hervis, Giant, Sport Guru, Abus, Powerbar și Pilot Books. Și aici aveți pregătite concursuri cu premii și asistență mecanică la cortul Decathlon.

3. ZONA FOOD COURT este pregătită să vă asigure bunătăți variate. Food Truck-ul Auchan va lucra continuu, AgriroFresch vă va satisface dorința de salate fresh, Anelyse Gelato Artigianale vă va desfăta cu cea mai parfumată și cremoasă înghețată iar Produse Artizanale va oferi dulciuri, fresh-uri și cafea pentru o bună stare de relaxare în Race Village.

4. ZONA DE ALIMENTARE, dedicată exclusiv participanților în curse, este susținută anul acesta de PowerBar, Dorna, AgriroFresh & Oliveris, Auchan, Nutrivita, Paste Băneasa, Heineken și Artesana cu băuturi isotonice și batoane nutritive, paste pregătite pe loc cu sosuri delicioase, salate ready-to-eat, apă rece, bere fără alcool, banane, biscuiți și o degustare de brânzeturi și iaurturi autentice românești. 

După cursă, imediat în vecinătatea zonei de alimentare, Terapie pentru Mișcare va asigura masajul celor care simt mușchii încordați și oboseala le stăpânește corpul.

5. ZONA ECHIPELOR va găzdui corturile echipelor de companii care au cei mai mulți cicliști în cursă și care au organizat un adevărat team building cu ocazia acestui eveniment. Regăsim aici echipele RTPR, Gramofon, Vodafone, Giant, Capegemini și echipa de Para-ciclism.

Pentru siguranța medicală, ne va fi alături SANADOR, cu medici de urgență și salvări de cea mai înaltă clasă. Pe tot parcursul evenimentului agenții de la CPI Security vor baleia întreg Race Village-ul pentru a ne bucura de o atmosferă de liniște și bucurie.