DESCOPERĂ L’ÉTAPE ROMÂNIA 2022

Trăiește emoția de a fi campion al Tour de France, în inima Bucureștiului

Turul Franței este cea mai renumită cursă de ciclism din lume dedicată profesioniștilor și urmărită în fiecare an cu pasiune de milioane de fani. Evenimentul sportiv devenit legendă a debutat în 1903, iar conceptul L'Étape by Tour de France s-a născut în mod natural din dorința de a da o șansă cicliștilor amatori de a descoperi această experiență unică în întreaga lume. De la cicliști cu experiență până la amatori și pasionați, cu toții pot concura începând cu 2022 și în România, pe una dintre cursele de 85 km, 42 km sau 14 km, pentru a obține celebrul tricou galben, simbol al victoriei, excelenței, pasiunii și determinării. 

Cursele vor avea loc pe 28 august și vor marca pe traseu locuri iconice ale Bucureștiului, capitală europeană cunoscută și sub numele de Micul Paris. Competiția, ce va avea ca punct de start Piața Constituției, va oferi numeroase surprize atât participanților, cât și susținătorilor, și turiștilor. Vino să punem împreună Bucureștiul și România pe harta impresionantă a evenimentului L'Étape by Tour de France! Căci, începând cu 2022, țara noastră este a 20-a țară din marea familie L'Étape.

L’ÉTAPE ROMANIA FACE PARTE DIN SERIA SPORTIVĂ OFICIALĂ TOUR DE FRANCE, CONCEPUTĂ PENTRU A-ȚI OFERI EMOȚIA PARTICIPĂRII ÎN TOUR DE FRANCE, ÎN CELE MAI FRUMOASE LOCURI DIN LUME

Despre Tour de France
Trasee închise realizate de
experți Tour de France
Nivel ridicat de
siguranță și asistență
Sistem de cronometraj și
clasamente generale
Ceremonie de premiere oficială cu
tricourile campionilor Tour de France