sept.
01
2024

BUCUREȘTI Romania

the race

Cicliștii pot fi regi pe două roți pentru o zi, trăind emoția acestei competiții iconice în aceleași condiții de cursă ca și profesioniștii, de la punctul de start până la linia de sosire, pe trasee complet închise circulației. Atmosfera unică, traseul inedit și captivant, cursele destinate tuturor categoriilor de concurenți și de vârstă, și bucuria de a face parte din această competiție prestigioasă sunt doar câteva dintre elementele care dau valoare experienței. O zi care va rămâne, cu siguranță, în istorie și al cărei ecou va face ca România să devină una dintre țările emblematice a legendarei curse L’Etape by Tour de France ce a debutat în urmă cu aproape trei decenii.

--> Accesul este disponibil atât cu biciclete de șosea, cât și biciclete MTB.

--> Vârsta minimă pentru înscriere este de 8 ani.

DESCOPERĂ TRASEELE L’ÉTAPE

Cultură Cele 4 tricouri emblematice

Tricoul Galben

VALORI: VICTORIE, EXCELENȚĂ ȘI DETERMINARE

La evenimentele L'Étape by Tour de France, câștigătorii fiecărei curse (masculin și feminin) vor primi cele mai râvnite tricouri din lumea ciclismului: Tricoul Galben.

Tricoul Verde

VALORI: ÎNDRĂZNEALĂ, EXPLOZIVITATE ȘI VITEZĂ

La evenimentele L'Étape by Tour de France, o secțiune plată a traseului (câteva sute de metri) va fi cronometrată și va duce la o clasificare dedicată. Astfel, va oferi celor mai buni sprinteri șansa de a câștiga Tricoul Verde.

Tricoul Alb

VALORI: TINEREȚE, SPIRIT, PROMIȚĂTOR

La evenimentele L'Étape by Tour de France, cel mai bun ciclist cu vârsta sub 25 de ani (bărbați și femei) va primi Tricoul Alb.

POLKA DOT

VALORI: PUTERE, REZISTENȚĂ, DEPĂȘIREA LIMITELOR TALE

La evenimentele L'Etape by Tour de France, ascensiunile majore de pe traseu vor fi cronometrate, iar cei mai buni cățărători vor avea șansa de a câștiga Tricoul Polka dot.

L'Etape România nu oferă Tricoul Polka dot cu buline ca premiu.