Bun venit în București

Competiția oferă participanților posibilitatea de a-și depăși limitele și de se motiva reciproc, descoperind, totodată, capitala României și punctele sale de atracție. Startul se va da în imediata vecinătate a Pieței Constituției, de pe Bd. Unirii, iar traseul va include marile artere simbolice precum Calea Victoriei, Bulevardul Kiseleff și Bulevardul Libertății.

Vei descoperi puncte de atracție ce emană istorie: Arcul de Triumf, clădirea Primăriei Municipiului București, Palatul Parlamentului, Casa Armatei, Ateneul Român, Palatul C.E.C. etc, care vorbesc, totodată, limbajul universal ala brandului L’Etape by Tour de France, acela de a descoperi lumea prin pasiunea pe două roți. 

Limba oficială
ROMÂNĂ
Moneda locală
RON
Vei descoperi
EMBLEME ALE ORAȘULUI
Bucureștiul este conoscut ca
Micul Paris al Estului

PRIVIRE ASUPRA BUCUREȘTIULUI

Vino și tu la singurul eveniment în care te poți simți ca un campion al Tour de France, bucurându-te, totodată, de valorile diferitelor culturi ale lumii! Decorul Bucureștiului oferă celor care concurează pentru trofeele iconice și celebrele tricouri colorate un tur plin de încărcătură istorică și ne va ajuta să scriem împreună o nouă filă din povestea acestui brand global.

BUCHAREST
BUCHAREST
BUCHAREST
BUCHAREST

PREGĂTEȘTE-ȚI CĂLĂTORIA CU PUȚIN AJUTOR DIN PARTEA NOASTRĂ

ACTIVITĂȚI

Capitala României oferă un mix captivant între clasic și modern, între trecutul plin de istorie și prezent, fiind dominată de o arhitectură interbelică valoroasă, combinată cu elementele noii lumi. Centrul Bucureștiului este punctul de atracție, ce te va lăsa să te pierzi pe străduțele sale pline de insolit.

GASTRONOMIE

La capitolul restaurante, terase și locuri de distracție și delectare, Bucureștiul ocupă un loc fruntaș în Europa, remarcându-se zonele precum Centrul Vechi, Calea Floreasca sau Calea Victoriei, împânzite cu localuri cu specific românesc sau cu preparate din bucătăria lumii sau fusion. 

CAZARE

Lanțuri de hoteluri internaționale, amplasate în centrul orașului, aproape de locul de start al competiției, boutique hoteluri sau apartamente și vile disponibile pe platforme de închiriat (AirBnb, Booking.com etc.), toate sunt doar la un click distanță.